Těstoviny z tvrdé pšenice vyrobené metodou „trafilatura al bronzo”. Italské těstoviny od Amway se vyrábějí stejným způsobem jako labužnické těstoviny. Podle nejpřísnějších norem se vybírá jen pšenice prvotřídní kvality, aby se získala vynikající pšeničná mouka bohatá na lepek. Těstoviny se suší pomalu a za stálé teploty, aby se uchovaly jejich typické vlastnosti a chuť. Metoda „trafilatura al bronzo” spočívá v tom, že se těsto pomalu protahuje formami z litého bronzu, čímž těstoviny získají drsný povrch, na který rovnoměrně přilne omáčka.
- Prvotřídní kvalita: těstoviny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem lepku (používá se pouze jádro zrna).
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo”, aby si uchovaly typickou chuť a vynikající kvalitu.
- Vyrábějí se metodou „trafilatura al bronzo” (těsto se pomalu protahuje formami z litého bronzu).
- Na těstoviny dobře přilnou omáčky.
- Bezvaječné.
- Výjimečná chuť a snadné vaření.
- Omáčky na těstovinách lépe drží.
- Uchovává si chuť a přirozené vlastnosti jednotlivých ingrediencí.
- Vhodné pro vegetariány.
.nutrition_info_table table {width: 100%; border-collapse: collapse;} .nutrition_info_table table, .nutrition_info_table td, .nutrition_info_table th {border: 1px solid #000;} Výživové označení 100g 80g Energetická hodnota 1499 kJ(354 kcal) 1199 kJ(283 kcal) Tuky 1,5 g 1,2 g z toho Nasycené mastné kyseliny 0,3 g 0,2 g Sacharidy 72 g 58 g z toho Cukry 2,5 g 2,0 g Vláknina 3,0 g 2,4 g Bílkoviny 12 g 9,6 g Sůl 0 g 0 g
Složení: pšenice durum, voda
Doba vaření: 9 minut. Těstoviny vložte do vroucí osolené vody (1 litr na 100 g těstovin). Občas zamíchejte. Jakmile budou těstoviny měkké, odstavte je z plotny, sceďte a podávejte.