Tento speciální výrobek se získává z moštu vyrobeného z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí Modeny plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny proslulé svou vynikající kvalitou. Sudy, v nichž balzamikový ocet vyzrává, se v Modeně neskladují ve sklepích, ale v podkroví. Kvalitu výrobku ověřuje Italské konsorcium pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolní úřad Cermet, o čemž svědčí oficiální červená známka umístěná na hrdle láhve.
- Certifikován Italským konsorciem pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolním úřadem Cermet.
- Používají se pouze hrozny odrůd Trebbiano a Lambrusco z okolí Modeny.
- Vyzrává v dubových sudech, které mu dodávají intenzivní ovocné aroma a znamenitou sladkokyselou příchuť.
- Kyselost 6 %.
- Spotřebitelé tuto chuť vysoce oceňují.
- Kvalitní výrobek s vyzrálou chutí, vinná réva je již odpradávna proslulá svou vynikající kvalitou a pěstuje se na vlastních pozemcích dodavatele.
- Tato ingredience je vzácnější a chutnější než nejběžněji používaný koncentrovaný mošt.
- Speciální postup přispívá k znamenité chuti a kvalitě výrobku.
- Kvalita je zaručena, protože ocet splňuje vysoké a přísné normy společnosti Amway.
- Může se používat jako dochucovadlo, esence, tonikum či digestivum.
- Doplňuje náš sortiment potravin a nápojů, do něhož patří těstoviny, omáčky na těstoviny a extra panenský olivový olej.
Octem můžete pokapat ovoce, saláty, grilované maso, drůbež a mořské plody nebo ho můžete přidat do omáček a dušených jídel.