Příprava dobrého espressa ve speciálním přístroji, kde přes jemně mletou kávu pod vysokým tlakem protéká horká voda, by měla trvat pouhých 15-20 sekund. Espresso není jen silnou kávou, ale má i jedinečnou chuť. Zrna pro tuto kávu byla speciálně pražena. Na přípravu jednoho šálku kávy espresso je potřeba více než 40 kávových zrn.
- Vyrobeno výhradně z kávových zrn arabica.
- Díky jemnému mletí je káva rychle hotova a vyznačuje se konsistentní hustotou.
- Vakuové balení uchovává plné aroma.
- Espresso je základem mnoha dalších kávových nápojů, jako jsou cappucino, latté, moka a mnohé další.
- Káva zůstává čerstvá a zachovává si plné aroma, barvu, chuť a vůni.
- Stálá kvalita zajišťuje vyváženou chuť, barvu a aroma.
- Nejkvalitnější kávová zrna.
- Uspokojí i nejnáročnější fajnšmekry. Zážitky z kavárny si můžete vychutnat doma.
- Dokáže zvýšit bdělost a koncentraci, ideální povzbuzení v libovolný okamžik.
- Ideální nápoj pro ty, kdo dodržují dietu.
- Více příležitostí pro různé způsoby konzumace kávy.
- Používá se pro přípravu kávových nápojů – cappuccino, latte, mocha a dalších.
- Stálá hustota a rychlá příprava.