Při přípravě překapávané kávy se používá horká voda. Množství kávy je individuální a závisí na vaší chuti. Použijte správné množství, největší chybou při přípravě je nedostatečné množství mleté kávy. Káva by měla být připravována těsně pod bodem varu (95-98°C) a na ohřívači by neměla zůstat déle než 15-20 minut. Nespotřebovanou kávu vylijte.
- Vyrábí se výhradně ze zrn kávy arabica.
- Po důkladném pražení je káva vakuově balena, aby si uchovala plné aroma.
- Základem jsou rovnoměrně pražená zrna.
- Káva obsahuje mírně stimulující kofein.
- Káva má nízký obsah kalorií, tuků a sacharidů.
- Káva zůstává čerstvá a zachovává si plné aroma, barvu, chuť a vůni.
- Stálá kvalita zajišťuje vyváženou chuť, barvu a aroma.
- Nejkvalitnější kávová zrna.
- Uspokojí i nejnáročnější fajnšmekry. Zážitky z kavárny si můžete vychutnat doma.
- Dokáže zvýšit bdělost a koncentraci, ideální povzbuzení v libovolný okamžik.
- Ideální nápoj pro ty, kdo dodržují dietu.
- Více příležitostí pro různé způsoby konzumace kávy. Pro různé situace a k různým jídlům použijte různé druhy kávy.
- Vhodné pro jakýkoli způsob překapávání. Použijete jako základ receptů, které vyžadují použití kávy v tekutém stavu.
Příprava
Při přípravě překapávané kávy se používá horká voda. Použité množství je subjektivní a závisí na individuální chuti. Největší chybou při přípravě je totiž nedostatečné množství mleté kávy. Pro dosažení nejlepšího výsledku by se káva měla připravovat při teplotě těsně pod bodem varu (95–98°C) a na ohřívači by neměla zůstat déle než 15–20 minut. Nespotřebovanou kávu vylijte.
Použití
- Vhodná pro libovolný způsob přípravy.
- Vhodná jako základ receptů, které vyžadují použití kávy v tekutém stavu.