Sušení kávy ze zmrazeného stavu (lyofilizace) je považováno za nejlepší způsob výroby instantní kávy. Káva se uvaří, poté zmrazí do kostek a umele na částečky, které se umístí do vakua s teplem. Led se tím přemění přímo na páru a umleté částečky zůstávají suché, hrudkovité a připravené k použití. Na přípravu hrnku vynikající kávy použijte jednu vrchovatou lžičku granulí instantní kávy a přelijte ji horkou vodou.
- Vyrábí se výhradně ze zrn kávy arabica.
- Čistá kolumbijská směs.
- Granule instantní kávy vzniklé sušením ze zmrazeného stavu si uchovávají původní chuť kávy.
- Instantní káva je rozpustná v horké vodě, což umožňuje snadnou a okamžitou přípravu.
- Snadno a rychle si připravíte jeden šálek kávy bez zbytečného plýtvání.
- Ideální k uspokojení individuálních požadavků – připravíte různě silnou kávu pro každého.
- Káva zůstává čerstvá a zachovává si plné aroma, barvu, chuť a vůni.
- Stálá kvalita zajišťuje vyváženou chuť, barvu a aroma.
- Nejkvalitnější kávová zrna.
- Uspokojí i nejnáročnější fajnšmekry. Zážitky z kavárny si můžete vychutnat doma.
- Dokáže zvýšit bdělost a koncentraci, ideální povzbuzení v libovolný okamžik.
- Ideální nápoj pro ty, kdo dodržují dietu.
- Více příležitostí pro různé způsoby konzumace kávy. Pro různé situace a k různým jídlům použijte různé druhy kávy.
- Okamžitá příprava – během několika vteřin si snadno a rychle připravíte jeden šálek kávy. Káva je vhodná pro použití v řadě receptů, kde je zapotřebí kávová chuť, ale ne nezbytně káva v tekutém stavu.
- Snadno odměříte dávku pro jednoho, dva a více lidí bez zbytečného plýtvání. Každému můžete dle chuti připravit různě silnou kávu.
- Káva se stává rychlou alternativou čaje.
Příprava
K přípravě jednoho šálku lahodné kávy použijte jednu vrchovatou lžičku granulované instantní kávy a zalijte horkou vodou.
Další možnosti použití
Káva je vhodná pro použití v řadě receptů, kde je zapotřebí kávová chuť, ale ne nezbytně káva v tekutém stavu.