Dedra Nádoba pro COMBIVAR SALT & PEPPER (S&P)

NÍZKÁ CENA! -35%
Kód zboží: DEDel79791sp
Výrobce: Dedra
Množství/parametry: viz katalog
Běžná cena: 1490,- Kč
Ušetříte: 35% / 520 Kč
Dostupnost: skladem u dodavatele odeslání za 3 až 5 pracovních dní od přijetí objednávky Objednávka je považována za přijatou, pokud byla odeslána v pracovní den do 10:00. Později odeslané objednávky jsou přijaty až následující pracovní den. Neplatí pro pracovní dny, ve které končí platnost katalogu výrobce.

Uvedená dostupnost neplatí pro zboží, které není označeno SKLADEM a u výrobce je vyprodané. Typicky se jedná o nekosmetické zboží (šperky, oblečení apod.).

V případě platby převodem je objednávka přijata až po připsání platby na náš bankovní účet.
970,- Kč
ks
pro vložení do košíku nejprve vyberte variantu nebo vzorek
Zákazníci si s tímto zbožím kupují Popis produktu
UPOZORNĚNÍ! Parametry produktů včetně popisu, množství a vyobrazených fotografií jsou převzaty od výrobce a mohou se lišit či být ilustrační. Aktuální platné parametry jsou vždy uvedeny v aktuálním platném katalogu výrobce pod odpovídajícím kódem produktu.
6 LITROVÁ VNITŘNÍ VARNÁ NÁDOBA (pro COMBIVAR®) SALT & PEPPER (S&P)  je opatřena nepřilnavým keramickým povrchem BIOPAN®S&P, silnostěnná, na vnitřní straně vytlačena stupnice. Průměr nádoby je 24 cm.V čem je povrch S&P jiný? Jedná se o odolnější dvouvrstvý povrch.Pár tipů pro dlouhodobou spokojenost s keramickým nepřilnavým povrchem. 1) Nádobu nemyjte v myčce nádobí. Stačí jen kapka saponátu a běžná houbička na mytí nádobí.2) Nepoužívejte drátěnky, písky ani krémy na nádobí. Mohlo by dojít k poškrábání a poškození povrchu.3) Používejte pouze plastové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. (kovové obracečky, sběračky, atd... by mohly povrch poškrábat !)4) NIKDY DO ROZPÁLENÉ ŽHAVÉ NÁDOBY NELIJTE STUDENOU VODU !!! Teplotní šok může způsobit poškození keramického povrchu a jeho následné odlupování. Toto poškození nebude uznáno v rámci záruky. PRO PODLÉVÁNÍ horkých pokrmů použijte horkou vodu z rychlovarné konvice. Bude to šetrné ke keramickému povrchu a zároveň tím zkrátíte dobu vaření pokrmu. Jako příklad uvádíme guláš: Cibuli smažíte na 170 stupňů celsia (nádoba je tedy rozpálená na 170 st.C.), pak přidáte maso a další suroviny. Pak podlejte HORKOU VODOU (z rychlovarné konvice), aby nedošlo k teplotnímu šoku a následnému poškození povrchu...I když je nádoba prázdná ALE HORKÁ a chcete ji umýt, nechte ji nejprve VYCHLADNOUT.VAROVÁNÍ (!!!) NIKDY NEOCHLAZUJTE žhavou nebo horkou nádobu COMBIVARU ŠOKEM pod tekoucí studenou vodou !!! To je možné dělat jen u litinového nádobí bez nepřilnavého povrchu - nikoliv u nepřilnavých povrchů! Tato výše uvedená doporučení platí pro všechny keramické nepřilnavé povrchy na světě. Prodloužíte si tím jejich životnost a nepřilnavé povrchy vám budou dlouho a spolehlivě sloužit.
Zpět nahoru